ZOMERABONNEMENT

Onderstaande kaarten zijn geldig van 1 april 2024 t/m 29 september 2024. Voor het zomerseizoen kunt U kiezen uit de volgende baanhuurkaarten:

 • Baanhuurkaart A 18+ zomer compleet € 295, –
  Recht van spelen de gehele week.
 • Baanhuurkaart B 18+ zomer ochtend € 225, –
  Recht van spelen elke doordeweekse ochtend van 09.00 uur tot 15.00 uur behalve de hierboven genoemde feestdagen.
 • Baanhuurkaart C junioren t/m 17 jaar zomer compleet € 265, –
  Recht van spelen de gehele week.
 • Baanhuurkaart D junioren t/m 17 jaar zomer middag € 190, –
  Recht van spelen maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.30 uur.

Starters – pakket C (tenniskids t/m 8 jaar)
€ 265, –

Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor kinderen t/m 8 jaar die voor het eerst op “De Oude Eik” lid worden. Er wordt lesgegeven volgens de tenniskids methode. Op een speelse wijze ontwikkelen de kinderen allerlei coördinatieve vaardigheden. Er wordt enorm veel voor de “kids”georganiseerd. Zo worden er onder meer onderling wedstrijdjes gespeeld, is er een tenniskamp en is er de mogelijkheid om aan het eind van het zomerseizoen mee te doen aan de competitie. Voor meer informatie kunt U de tenniskids presentatie op de website bekijken.

Inhoud starterspakket C

1 x baanhuurkaart C ( gehele week) kosten €265,-
Gratis tennisracket kosten €0,00,- normaal €35,-
Gratis winterlidmaatschap G kosten €0,00 normaal €165,-
Totale prijs: kosten €265,- Totale korting €200,-

Starters – pakket D (tenniskids t/m 8 jaar)
€ 190, –

Deze speciale aanbieding is alleen geldig voor kinderen t/m 8 jaar die voor het eerst op “De Oude Eik” lid worden. Er wordt lesgegeven volgens de tenniskids methode. Op een speelse wijze ontwikkelen de kinderen allerlei coördinatieve vaardigheden. Er wordt enorm veel voor de “kids”georganiseerd. Zo worden er onder meer onderling wedstrijdjes gespeeld, is er een jeugddag en is er de mogelijkheid om aan het eind van het zomerseizoen mee te doen aan de competitie. Voor meer informatie kunt U de tenniskids presentatie op de website bekijken.

Inhoud starterspakket D

1 x baanhuurkaart D (ma t/m vrijdag, middagen) kosten €190,-
Gratis tennisracket kosten €0,00,- normaal €35,-
Gratis winterlidmaatschap G kosten €0,00 normaal €165,-
Totale prijs: kosten €190,- Totale korting €200,-

Naast deze aanbiedingen kunt U apart aangeven welke lesvorm gevolgd wordt. Voor meer informatie bezoek dan de sectie tennislessen.

Ouders van “starters pakket kids” krijgen het eerste jaar een korting van €90,- als zij ook een baanhuurkaart nemen. Per “starters pakket kid” krijgt één van de ouders deze korting.

Peildatum leeftijd is 27 maart 2023. Kinderen die op deze datum 17 jaar of jonger zijn kunnen gebruik maken van een junior kaart. Kinderen die op deze datum 8 jaar of jonger zijn en voor het eerst lid worden kunnen gebruik maken van het starterspakket.

Inschrijven en betaling
U kunt zich inschrijven door op het park langs te komen voor een formulier en informatie. Wij willen graag iedereen die een baanhuurkaart aanschaft persoonlijk ontmoeten. Bij de eerste ontmoeting kunnen wij dan gelijk een korte uitleg geven over het park en de faciliteiten die er geboden worden. De betaling vindt tegelijk met de inschrijving plaats. U betaald middels een eenmalige machtiging.

Bankgegevens:
Tennispark De Oude Eik ING rekeningnummer NL41INGB0001942774
Let op: Bovenstaand rekening nummer is alleen voor de betaling van de baanhuurkaarten. Lesgeld moet direct aan de leraren betaald worden.